📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦 PLANTEOPHÆNG SOLGT PÅ TILBUD KAN BLIVE AFSENDT UDEN EMBALLAGE 📦

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED PLANTER

Indret dit badeværelse med planter, planter på badeværelset
 
Måske du synes det er svært at indrette dit badeværelse med planter? Sagen er i hvert fald den at de fleste badeværelser jeg besøger har meget få eller ingen planter. Har du et lille badeværelse? Det er ingen undskyldning - der er næsten altid plads til en plante eller to. 
 
Kan planter overleve på badeværelset? Jeg har tidligere skrevet en blog "5 gode planter til badeværelset" her giver jeg mine 5 bedste bud på planter til badeværelset. Både det mørke og lille badeværelse, men også de større og lysere badeværelser. Fælles for badeværelser er nemlig at der ofte bliver fugtigt - og det er der mange planter der elsker. 
 
I dette blogindlæg vil jeg skrive mere om indretning med planter på badeværelset. Nederst på siden ser du en video af Kathrines badeværelse efter jeg har været forbi hendes hus og gjort det mere grønt. I videoen kan du finde inspiration til indretningen med planter på dit badeværelse. 
Hvis du vil se hele Kathrines fantastiske hjem kan du læse denne blog spækket med billeder fra hendes fine plantehjem.
  
    
  
Stort lyst badeværelse: 
 
Hvis du er så heldig at du har et dejligt stort og lyst badeværelse ligesom Kathrine har du mulighed for at indrette det med planter nærmest som alle andre rum. Du skal dog være opmærksom på om dine planter kan lide fugtige miljøer. Ovenfor kan du se et udvalg af billeder fra Kathrines fine badeværelse.
 
Kathrine har både planter hængende ned fra loftet, hængende på væggen og stående på forskellige overflader. Hun dyrker de fineste stiklinger i planteophænget Flora og små retro flasker. Derudover bruger Kathrine fint keramik til at give badeværelset personlighed og udstråling. 
 
  • Indret med planter som du ville i alle andre rum
  • Vælg planter der elsker fugtige miljøer
  • Husk personligheden f.eks. med keramikpotter eller specielle planter
  
Lille mørkt badeværelse:
 
Hvis du derimod har et lille og mørkt badeværelse ud så meget naturligt dagslys skal du være opmærksom på at planterne er små, ikke er lyskrævende og kan lide et fugtigt miljø. Læs bloggen om 5 planter til badeværelset for mere information om planter der er gode til mørke og fugtige miljøer. 
 
Det vil være en god ide at udnytte lofthøjden ved enten at hænge planter på væggene eller i ophæng fra loftet. Hæng f.eks. dine planter på væggen med PlantWire, så udnyttes gulvpladsen mest muligt. Du kan også hænge dine planter fra loftet med Birk, Lyng eller Flora. De forskellige planteophæng gør det ekstra nemt at indrette badeværelset med hængeplanter. Hængeplanter på badeværelset giver et naturligt og jungleagtigt udtryk samtidig med at det udstråler velvære og afslapning.  
 
  • Brug planteophæng for at udnytte højden i rummet
  • Vælg små planter der trives i mørke og fugtige rum
  • Èn plante er bedre end ingen planter
 

 

Se videoen og få inspiration til indretning med planter på dit badeværelse.

Hvis du har brug for hjælp til indretning med planter i dit hjem er du altid velkommen til at kontakte mig. Send en mail hvor du beskriver dine plantedrømme og vedhæft en video af rummet/rummene - så giver jeg dig et uforpligtende tilbud. 

I bloggen her kan du læse om hvordan jeg har forvandlet Kathrines hjem til et plantehjem og i samme omgang givet hende mod og lyst til at kaste sig ud i et liv med grønne fingre. 

Kh. Ida 

info@leerbaek.dk

Følg os på Instagram, planteinstagram, indretning instagram, grønne planter