📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦

OM LEERBAEK

Ida Leerbæk, indehaver af leerbaek, portræt
 
LEERBAEK er stiftet af mig, Ida Leerbæk. Jeg er uddannet møbel- og interiørdesigner og har i min virksomhed valgt at have fokus på nogle af de værdier, der står mig nærmest, herunder miljøet, planter og planters positive indvirkning på sindet og den luft vi indånder. 
 
Det er vigtigt for mig at have naturen tæt på i hverdagen, af samme årsag inddrager jeg planter i mit design af indretningsløsninger.  LEERBAEK skaber nye innovative måder at gøre planter til en naturlig del af fremtidens hjem. Blomster og planter skaber liv og personlighed i hjemmet, samtidig med at de har en afstressende og ofte luftrensende effekt. 
 
Hos LEERBAEK brænder jeg for nye ideer og kommende trends. designet er minimalistisk og leder tankerne hen på nordisk æstetik med fokus på bæredygtighed.  Mine produkter er designet og lavet i Danmark med miljøet i tankerne. Det har en stor betydning for mig at fremme dansk håndværk, samtidig passe på vores planet.
 
Mine produkter kan blive benyttet i stedet for kunst på dine vægge, give plads til naturen på din ellers smalle balkon eller noget helt tredje. Udover at LEERBAEK gerne vil gøre plads til naturen i hjemmet, arbejder jeg samtidig med at værne om naturen, så den også har plads i det fri. Det betyder blandt andet, at jeg minimerer materialeforbruget og gør produkterne så genanvendelige og holdbare som muligt.  
 
Kærlighed til naturen
LEERBAEK elsker naturen og derfor er det vigtigt at arbejde med materialer og jordens ressourcer er så bæredygtigt som muligt og skåner jorden bedst muligt. Jeg designer produkter med fokus på bæredygtighed hele vejen fra idé til de ender hjemme hos dig. Produkterne leveres i kasser af genbrugspap. Jeg håber du vil genbruge emballagen efter brug, husk at sortere emballagen i en papcontainer ved bortskaffelse.   
 
Når jeg designer for LEERBAEK er miljøet tænkt ind fra start. Det betyder, at produkterne er skabt med et minimalt ressourceforbrug og af et enkelt materiale formet i et stykke. Derved spares naturens ressourcer, og produktet er lettere at genanvende.
 
Alle produkter bliver produceret i Danmark, blandt andet fordi jeg mener, at det er vigtigt at styrke dansk produktion og håndværk. Produktioner i Danmark styrker ikke kun det danske erhvervsliv og reducerer forurening fra varetransport, det har også fordele internt i virksomheder.