Arrangementer, begivenheder, workshops, kurser og markeder

YES, vi holder events i vores butik på Tyrolsgade 7, 2300 København S. Her på siden bliver du både opdateret på events i butikken og events vi deltager i rundt omkring i landet - herunder messer og markeder. 

Vi afholder det kreative workshops til polterabend, venindehygge, fødselsdage m.m. Kontakt Ida på info@leerbaek.dk for mere information om private arrangementer i butikken.

Har du foreslag til et event vi kan afholde/deltage i eller hvis du selv vil afholde et event i vores lokaler så vil vi meget gerne høre fra dig på info@leerbaek.dk

Blandt vores workshops kan bl.a. nævnes: Kokedama, spiringsskåle, plantebyt, plantefarve, frø-papir, frøbomber, planteterrarie m.m.

Vores workshops vender tilbage til foråret, når vi forhåbenligt har fået bugt med det værste Corona. Vi afholder dog stadig private kreative arrangementer og overholder selvfølgelig de gældende restrektioner.

Julemarked

Kom til julemarked i butikken! Der vil være -20% på alle LEERBAEK produkter og -50% på udvalgte designs samt udstillingmodeller og 2. sorteringer.

Vi har adventskalendere, julegaver, julepynt, julekranse, adventsdekorationer, adventsgaver, værtindegaver, mandelgaver m.m.

Julemarked
21. Nov. 2020
Tyrolsgade 7, 2300 Kbh. S.
10.00-14.00