📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦 PLANTEOPHÆNG SOLGT PÅ TILBUD KAN BLIVE AFSENDT UDEN EMBALLAGE 📦

UDVIKLINGEN AF PLANTWIRE

Ida Leerbæk og Philip Stabell er designerne bag PlantWire. Nedenstående fortælling er skrevet af Ida Leerbæk:

 

Når vi som designere sidder med et blankt stykke papir er hjernen ofte overfyldt med tanker og ideer, som det kribler i fingrene for at afprøve og teste. Ideen til PlantWire blev til en aften, hvor min søde ven Philip kom forbi til aftensmad. Jeg havde længe gået med tanken om, at udvikle en planteholder til væggen, men lige hvordan og hvorledes det kunne lad sig gøre - det var spørgsmålet. Vi talte, modellerede og tegnede – og lige pludselig, så var den der: PlantWire.

Første model af PlantWire var langt fra en skønhed: en tyk ståltråd i kantede former. Men vi var overbeviste om, at ideen var der!

Som næste skridt begyndte jeg at tegne skitser på papirer for at få en fornemmelse af, hvordan PlantWire med en potteplante i ville tage sig ud i sine omgivelser.

Herefter brugte vi et 3D program så proportioner af PlantWire blev mere præcise, og så vi kunne få en bedre forståelse af produktet. Samtidig er en 3D-model heller ikke dårlig at have med, når produktet på et tidspunkt skulle lande hos eventuelle producenter.

Med 3D-tegningerne og nogle midlertidige mål på produktet i hånden besøgte vi en smed, der producerede to prototyper.

Og således fik du en lille fortælling om, hvordan PlantWire blev til.