📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦

LILLE KØBENHAVNERLEJLIGHED MED MASSERE GRØNNE PLANTER

Plantevæg, billedvæg, planter, grønne planter, PlantWire, leerbaek, boligindretning, bolig, indretning, interiør
Netop nu kan du læse om vores lille grønne Københavnerlejlighed på alt.dk
   
Du kan læse om skabelsen af PlantWire og få tips og ideer til hvordan man kan indrette sig småt men godt. 
 
I artiklen giver jeg mine bedste tips og ideer til indretningen og fortæller om hvordan man får plads til 30 planter i en et-værelses lejlighed. Jeg og min kæreste bor nemlig i en et-værelses lejlighed og har gennem tiden fundet på en masse kreative løsninger på at skabe flere rum i et enkelt rum. Og så er der det med planterne, selvom jeg bor småt skal der være plads til en masse grønne planter. Ligemeget hvor øjet hviler, syner der en plante eller to frem. 
  
Jeg glæder mig til foråret hvor jeg rigtig kan komme igang med de helt store stiklinge- og spiringsprojekter. I år skal der spires en masse grøntssager, så vi i løbet af sommeren kan høste noget grønt ude i vores kolonihave. Derudover er det tanken at få spiret fine sommerblomster der kan laves til plantefarve når først bierne har nydt glæde af dem. 
 
Find den fine artikel her
 
Foto: Christina Kayser O. 
Styling: Rikke Graff Juel
Grønne planter, følg os på instagram, plante instagram, indretningsinstagram, indretningsinspiration, dansk design