📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦 PLANTEOPHÆNG SOLGT PÅ TILBUD KAN BLIVE AFSENDT UDEN EMBALLAGE 📦

ALOE VERA... EN VIDUNDERPLANTE!

Aloe Vera, plants, green living, living with plants, magic, green, healing, grøn, plante, sundhed, stueplante, sukkulent
Aloe vera er en af jordens mest effektive planter! Den er både dekorativ, nem at holde, og så har den overnaturlige magiske kræfter! Det kunne man ihvertfald næsten tro. Aloe vera er en sukkulent med tykke blade, der er grågrønne på over- og undersiden. Bladene er fyldt med vand i form af en gel, med et vandindhold på 96%. Der findes mere end 300 forskellige arter af aloe vera planten. Den art man bruger som den magiske plante, er de såkaldte læge-aloe vera. Den er kendt for at kunne lindre, kurere og forebygge. Samtidig er den fyldt med vitaminer, kan hjælpe med hårvækst, styrker immunforsvaret, modvirker stress med mere.
 

Aloe Vera, sundhed, living with plants, green living, grønne hjem, stueplanter, luftrensende, planter, sukkulent,
Her er 8 gange vigtig viden omkring den magiske Aloe Vera plante 

1. Den gul-grønne saft rundt om Aloe Vera bladets gel, skal man holde sig fra. Den kan give diarré og en irriteret hud.

2. Som nævnt ovenover indeholder Aloe Vera vitaminer. Helt præcist indeholder den A-, C-, E- og forskellige B-vitaminer. Den indeholder også folinsyre og mineraler som kalcium, jern, zink og magnesium. 

3. Aloe Vera er også fyldt med aminosyrer, samt fedtsyrer som er med til at reducere risikoen for allergi.

4. Den hjælper mod fordøjelsesproblemer, ved at rense kroppen for gift- og affaldsstoffer.

5. Det er en adaptogen plante, så den hjælper kroppen med at tilpasse sig, og normaliserer balancen; dermed styrker den immunforsvaret og giver en energifremmende effekt. Den indeholder antioxidanter, der også er med til at styrke dit immunforsvar.

6. Man kender måske bedst Aloe Vera fra cremer, hvilket giver mening, da Aloe Vera har en antibakteriel virkning, og kan bruges mod svamp, eksem og solskoldning. Den er samtidig anti-inflammatorisk. 

7. Bidrager til en god mundhygiejne, sunde gummer og tandkød. 
8. Aloe vera kan stabilisere hovedbunden, og mindske skæl eller fedtet hovedbund. En blanding af aloe vera og costerolie kan virke som en hårkur, der stimulerer hårets blodcirkulation, og dermed hjælper håret med at vokse.
 
Aloe Vera, juice, sundhed, vitaminer, living with plants, green living, grønne hjem, planter, sukkulent, health, immunforsvar, glas, making health.
Et skud aloe vera er et perfekt immunforsvarsboost til din krop!
 
Og så skal vi lige huske tilsidst at Aloe Vera er luftrensende
OBS: Der findes ikke nogle giftige aloearter, men aloe er ofte blevet forvekslet med agave pga. dens udseende. Nogle agave arter er derimod decideret giftige for mennesker, og det kan derfor få skæbnesvangre konsekvenser når disse forvekslinger indtræffer. Samtidig kan man få dårlig mave hvis man indtager hele aloe vera bladet. Vi vil derfor anbefale at man - hvis man skal bruge aloe vera til mennesker og dyr - holder sig til geléen. 
følg os på instagram, planteinstagram, plante indretning, grønne planter, indretningsinspiration