FRI FRAGT PÅ ORDRE +500,- I DK // Click & Collect alle hverdage 12-16

ALOE VERA.... EN VIDUNDER PLANTE!

Aloe Vera, plants, green living, living with plants, magic, green, healing, grøn, plante, sundhed, stueplante, sukkulent
Aloe Vera er en af jordens mest effektive planter! Den er både dekorativ, nem at holde og så har den super overnaturlige magiske kræfter! Eller det kunne næsten godt virke sådan. Aloe vera er en sukkulent med tykke blade, der er grågrønne på over- og undersiden. Bladene er fyldt med vand i form af en gel, med et vandindhold på 96 %. Der findes mere end 300 forskellige arter af aloe vera planten. Den plante man bruger som den magiske plante er de såkaldet læge-aloe vera. Aloe Vera er kendt for at være kunne lindre, kurer og forbygge. Samtidig er den fyldt med vitaminer, kan hjælpe med hårvækst, styrker immunforsvaret, modvirker stress osv.
 

Aloe Vera, sundhed, living with plants, green living, grønne hjem, stueplanter, luftrensende, planter, sukkulent,
Her er 8 gange vigtig viden omkring den magiske Aloe Vera plante 

1. Den gul-grønne saft rundt Aloe Vera bladets gel, skal man hold sig fra, den kan give diarre og give en irriteret hud.

2. Som nævnt ovenover så indeholder Aloe Vera vitaminer, men helt rigtigt så indeholder den A, C, E og forskellige B-vitaminer. Den indeholder også Folinsyre og mineraler som kalcium, jern, zink og magnesium. 

3. Aloe Vera er også fyldt med aminosyrer, samt de fedtsyre som er med til at reducere risikoen for allergi

4. Den hjælper mod fordøjelsesproblemer, ved at rense kroppen for gift - og affaldsstoffer.

5. Det er en Adaptogen plante, så den tilpasser sig og normaliserer kroppens balance; dermed styrer den immunforsvaret og giver en energifremmende effekt. Den indeholder antioxidanter der også er med til at styrke dit immunforsvar.

6. Man kender måske bedst Aloe Vera i cremer, hvilket er logisk fordi Aloe Vera har en antibakteriel virkning og kan bruges mod svamp, eksem og solskoldning. Den er samtidig inflammatorisk. 

7. Bidrage til en god mundhygiejne, sunde gummer og tandkød. 
8. Aloe Vera kan stabilisere hovedbunden og mindske skæl eller fedtet hovedbund. En blanding af Aloe Vera og Costerolie, kan virke som en hårkur der stimulere hårets blodcirkulation og dermed gør at håret vokser.
 
Aloe Vera, juice, sundhed, vitaminer, living with plants, green living, grønne hjem, planter, sukkulent, health, immunforsvar, glas, making health.
Et skud Aloe Vera vil være den perfekte immunforsvars booste til din krop!
 
Og så skal vi lige huske tilsidst at Aloe Vera er luftrensende
OBS:  Der findes ikke nogle giftige aloearter, men aloe er ofte blevet forvekslet med Agave pga. dens udseende. Nogle Agave arter er derimod decideret giftige for mennesker, og det kan derfor få skæbnesvangre konsekvenser når disse forvekslinger indtræffer. Samtidig kan man godt få dårlig mave hvis man indtager hele Aloe Vera bladet. Vi vil derfor anbefale at man - hvis man skal bruge Aloe Vera til mennesker og dyr - holder sig til geleen.