FRI FRAGT PÅ ORDRE +500,- I DK

VERTICAL GARDENING

Vertical gardening eller på dansk vertikal have, er en del af de mange nye grønne trends, der er opstået i forbindelse med at bringe naturen tilbage ind i byerne – også kaldt ”urban gardening”. Vertikale haver er præcis, hvad udtrykket fortæller i sig selv: at vende sin have 90 grader fra vandret til lodret.

 

Oprindeligt er vertical gardening inspireret af planter i junglen, der har brug for en værtsplante at gro vertikalt opad. At dyrke sine planter vertikalt har store fordele i de smalle bybilleder, da man ikke længere behøver mange kvadratmeter, for at kunne dyrke en have. Trenden bliver mere og mere synlig fordi arkitekter er begyndt at bruge naturen aktivt så grønne planter for eksempel slynger sig op ad moderne bygninger i storbyer, for at give bygningerne et mere organisk og levende look.

 

Vertical gardening er dog langt fra kun til tårnhøje bygninger designet af hypermoderne arkitekter – tvært imod! Selv det mindste hjem kan få glæde af trenden. At vende sin have 90 grader kræver blot nogle nye fikse løsninger, og her bliver LEERBAEK produktet PlantWire sat i spil. Med PlantWire kan du skabe en køkkenhave til krydderurter for eksempel på din balkon eller i dit køkken, men du kan også benytte PlantWire til at hænge enkelte planter op som kunst. Hos LEERBAEK vil vi ikke kun gøre bygninger og byen mere levende, men bringe dette liv helt tæt på og ind i dit hjem.

 

Et unikt hjem

Da PlantWire fremstår næsten usynlig, får dine planter et svævende og let udtryk. De kan for eksempel blive benyttet i stedet for kunst på dine vægge, give plads til naturen på din ellers smalle balkon eller noget helt tredje. Udover at LEERBAEK gerne vil gøre plads til naturen i hjemmet, arbejder vi samtidig med at værne om naturen, så den også har plads i det fri. Det betyder blandt andet, at vi minimere vores materialeforbrug, gør vores produkter så genanvendelige og holdbare som muligt, ligesom vores pakker er lavet af genbrugspap. Hvis du vil vide mere om LEERBAEKs produkter i forhold til miljøet kan du læse om dette på denne side (link)

 

Du kan blive inspireret af andres brug af PlantWire i en vertikal have ved at se flotte eksempler på vores instagram her(link), inden du selv giver dig i kast med dit eget PlantWire projekt. Vi opfordrer desuden alle til at dele deres unikke løsninger i deres hjem, da du kan inspirere andre. Fordi vertikal gardening stadig er ”up and coming” er der utallige løsninger, som endnu ikke har set dagens lys.

 

Vi glæder os til at se jeres billeder!