FRI FRAGT PÅ ORDRE +500,- I DK

Tips til det personlige hjem

Sådan kan du få et personligt hjem med PlantWire

Gummitræ | Gummiplante | FICUS ELASTICA 'ROBUSTA | på billedevæg med planteophæng | vægophæng

Når man træder ind i et personligt hjem opstår der en helt speciel følelse, den er ikke helt til at beskrive, men følelsen er behagelig. Personlige hjem kan have en masse farver, arvestykker, planter eller blomster, loppefund, malerier eller billeder, gamle møbler, specielle tapeter, nøje udvalgt porcelæn, hjemmelavede ting eller noget man i bund og grund bare kan relatere til. Hvem vil bo i et IKEA-katalog? 

Mange har det i sig: det at bo unikt og personligt, andre skal have en hjælpende hånd. Men vigtigst af alt, så er et personligt hjem unikt og ikke noget man finder andre steder. Det handler om at finde de sjove og anderledes ting frem for gemmerne og ikke være bleg for at stille "den skæve skål frem" den Maja lavede da hun var 7 år. 

Du skal være selvsikker og være tro mod din egen stil. Hvis du ikke har en masse farver i dit hjem, kan du sagtens bo personligt alligevel. Lad dig inspirere af boligmagasinerne og lav eventuelt små udklip af de boliger du finder inspirerende. Så vil det være meget lettere næste gang når du skal fornye stuen, badet, køkkenet eller måske soveværelset.  

Billedvægge er en af de største trends for tiden, de gør det samtidig let at indrette et personligt hjem. Med billedvægge kan du gøre dit hjem personligt, blandt andet ved at hænge dine ynglingsmalerier op.