FRI FRAGT PÅ ORDRE +500,- I DK

Forhandlerliste

København K

Botanisk Haves Butik 
Gothersgade 128, 1123 København

Butikken i Botanisk have er at finde i den fredede rødstensbygning ved indgangen lige overfor Nørreport Station. Her er det planteriget, som er i fokus og det er muligt at finde planter og blomster efter sæson, samt et stort udvalg af velkendte og eksotiske frø. Butikken byder også velkommen til smukke potter og krukker, derudover er det muligt at finde andre artikler relateret til planteverdenen. 

Forhandler Flora

Maduro* 
Frederiksborggade 39, 1360 København 

Jeppe og Rikke er de to søde folk bag Maduro*, deres udvalg af interiørprodukter er et tvist af sjovt og farverigt design blandet med det mere klassiske. Det er lige stedet for den personlige eller anderledes gave der skiller sig ud blandt alle de andre gaver. Man kan let købe sig fattig i deres lækre udvalg og stammer navnet Maduro fra Jeppes oldefar og betyder "moden", det er et slægtsnavn men Jeppe valgte det mest af alt fordi det lød fedt! Og det synes vi bestemt også at det gør. 

Forhandler PlantWire

København V

Normas 
Saxogade 85, 1662 København 

Interiørbutik der har fokus på forbrug med omtanke og der er nøje udvalgt design for en god sag. Normas er en del af Settlementets sociale handelsgade, hvor alle butikker kombinerer en økonomisk, en social og en grøn bundlinje. Saxogade skaber et arbejdsfælleskab, der kan rumme dem, som er blevet skubbet ud af det ordinære arbejdsmarked og samtidig får kunderne en mulighed for at rette deres forbrug i en socialt ansvarlig og miljømæssig bæredygtig retning.

Forhandler Flora, Lyng, Birk & PlantWire

Cool & Cozy 
Dybbølsgade 62, 1721 København 

Blomster- og interiørbutik lige midt på Vesterbro. Butikken mikser marokkansk coolness og dansk, i Marokko er de lokale forretninger og markeder steder, hvor du mødes og deler hverdagens begivenheder. På Vesterbro kan du finde den samme ånd med kreative og inspirerende lokale beboere, som gør Vesterbro til Vesterbro. Hos Cool & Cozy møder du Trille og Hicham og for dem overvinder kærlighed alt. Lige fra at fejre din bryllupsdag, sige dit sidste farvel eller bare købe en ny plante fordi det gør dig glad.

Forhandler PlantWire

Frederiksberg

Bak 
Gl. Kongevej 139, 1850 Frederiksberg 

Eva Bak står bag den fine butik BAK med keramik, kunst, planter, blomster og andet håndplukket interiør. Eva udvælger nøje udvalget i butikken og jeg må sige at "det synes jeg hun gør rigtig godt". Der er et skønt udvalg af planter og blomster der trives både inde og ude. Bak er en hyggelig atmosfærisk butik, som findes på Gammel Kongevej, der er blandt andet fokus på lækre danske kvalitets produkter. 

Forhandler PlantWire 

Konsjös 
H C Ørstedsvej 38, 1879 Frederiksberg 

Helt nyåbnet kaffe- og vinbar samt butik, der er fokus på bæredygtighed hele vejen igennem. Konsjös handler om bevidste produkter og de fleste af deres varer på hylden er lokale produktioner. Derudover har de også egen import og rist af kaffe, regnskovsdyrket te og vin - nyd kaffen i cafeen mens du køber lækkerier med hjem.

Forhandler PlantWire

København N

Bast 
Nørrebrogade 163, 2200 København N

Bast er stiftet af Jette, hun har fået skabt et skønt univers der rummer både dansk design og planter. Med det store og smukke udvalg af grønne planter ligner Bast udefra en skøn blomsterforretning, men når man træder indenfor bydes man velkommen af lækkert udvalgt design. Butikken emmer af nordisk idyl og hvis du er ude efter en værtindegave eller bare mangler noget smukt til dit eget hjem, så er Bast lige stedet. 

Forhandler Flora, Lyng, Birk & PlantWire

København S

Din Planteven  
Amagerbrogade 7, 2300 København S 

Købenavns smukkeste og mest bæredygtige plantebutik. Her er alle produkterne nøje udvalgt ud fra tanken om en bæredygtig livsstil, her er ikke produkter du finder alle mulige andre steder. I butikken på Amagerbrogade 7, finder du lækre håndlavede designs blandet med de smukkeste og anderledes planter. Pigerne der står bag Din Planteven, afholder en masse spændende events og foredrag med temaer som bæredygtighed og fokus på at sanke i naturen. Kig forbi og hilse på de søde piger bag disken. 

Forhandler Flora, Lyng & Birk

13Z
Strandlodsvej 13 z, 2300 København S

13Z er en hyggelig oase på Amager. De sælger interiør, planter og gaver i højeste kvalitet, det er tydeligt at se hvordan der er kræset om udvalget når man træder ind i butikken. Derudover har de også en cafe indrettet som en hjemlig atmosfære, hvor du kan nyde deres lækre økologiske kaffe serveret i håndlavede Syd-Afrikanske kopper. De har de bedste hjemmelavede sandwiches, brunch, tapas og lækkert bagværk. Du kan også hygge dig med et glas naturvin, en god kold fadøl eller lækre drinks på deres solfyldte terrasse.

Forhandler PlantWire

Blomsterbutikken Just 
Østrigsgade 53, 2300 København S 

Just er stiftet af Mette, hun har et stort ønske om at bidrage til det lokale liv og går meget op i kvaliteten i den personlige betjening såvel som i de håndplukkede varer. Du finder hendes hyggelige butik som det grønne indslag mellem cykelhandlere, frisører og Østrigsgades andre lokale handlende. Her er god tid til en snak og hun deler hellere end gerne ud af hendes gode råd til pasning af planterne. Butikken emmer af bæredygtighed, indretning med planter og genbrug på den fede måde!

Forhandler PlantWire

Holbæk

OurHouse
Labæk 5, 4300 Holbæk

Pia og Henrik er hovederne bag OurHouse i Holbæk, konceptet er en fed blanding af vinyler og planter. Hos dem er duft – smag – komfort og lyd i højsædet. Our House er en oase hvor tiden står stille og hamsterhjulet kører i slowmotion. Our House er et åndehul med lækker kaffe – duften fra blomsterne og stemningen fra det arbejdende blomsterværksted, krydret med tonerne fra vinylerne der stille kører rundt og giver ro i sindet.

Forhandler PlantWire

Stevns

Blomsterpigen 
Borgergade 16D, 4672 Magleby 

Blomsterpigen er stiftet af Nina, som har en stor forkærlighed for planter. I butikken kan du finde et stort udvalg af blomster og planter, hvis man har et specielt ønsker, gør hun alt for at skaffe det hjem. I butikken kan man finde et stort udvalg af brugskunst, udendørsplanter mm. 

Forhandler Lyng, Birk & PlantWire

Ribe

Appel & Appel 
Overdammen 1, 6760 Ribe 

Appel & Appel er stiftet af Sabine der har samme efternavn som butikken. Med et håndplukket og nøje udvalgt sortiment har Sabine slået dørene op til en butik, som har et helt særligt udvalg af designprodukter. Og hun håber meget at kunne inspirere lokale kunder til at skabe flotte miljøer i hjemmet. Tre buzzwords for butikken er: dansk design, kunsthåndværk og industrielt design.

Forhandler PlantWire

Vejle

Danmark & Norden 
Foldegade 17, 7100 Vejle 

Danmark & Norden er fortællingen om passionen for det gode håndværk, det smukke design, og bæredygtigheden bag produkterne. Hos Danmark & Norden finder du unikke produkter af høj kvalitet, der både er designet og produceret i Danmark eller Norden. Her møder du et miks af små enkeltpersoners passion, til større og mere kendte designerfirmaer der har eksisteret i mange år. Det der binder det hele sammen er det gode håndværk. Du vil blandt andet finde forskellige småmøbler, interiør, kunstprint, rammer, keramik, lamper, smykker og ting til børn.

Forhandler PlantWire, Birk, Lyng & Flora

Herning

byMOTH
Tjelevej 34, 7400 Herning 

byMOTH er en butik der har samlet en masse lækkerier og velværeprodukter, som både er til ham, hende og hjemmet. I butikken i Herning vil du blandt andet finde forskelligt interiør, brugskunst og velværeprodukter. Produkterne er nøje udvalgt og du vil opleve hvordan design og kvalitet går hånd i hånd med hyggelige designprodukter. 

Forhandler Lyng, Birk, PlantWire, MegaFlora & Podium

Holstebro

Helles Blomster
Enghaven 2, 7500 Holstebro

Hos Helles blomster møder du ikke Helle, men derimod er det Sandie der står bag disken. Her finder du alt inden for moderne blomsterbinderi. Hos Helles Blomster får du en rigtig god oplevelse, når du skal købe blomster og de derfor lægger stor vægt på kvalitet. Deres service er i top og de står altid klar med en kompetent og hjælpende hånd. 

Forhandler Birk, Lyng, Flora og MegaFlora 

Aarhus

De 4 årstider  
Ceres Allé 16b, 8000 Aarhus

Skøn Skøn blomsterbutik i Aarhus! Tørrede blomster, buketter, planter og potter, vaser, krukker OG nu også PlantWire og MegaFlora. De har i hvert fald vundet min personlige konkurrence om smukke evighedsbuketter. En klassisk blomsterbutik med et dejligt tvist, tag et kig forbi og lad dig blive inspireret. 

Forhandler PlantWire Sort og MegaFlora 

Brabrand

KAiKU 
Langdalsvej 46, 8220 Brabrand 

KAiKU har en stor rustik butik i smedens gamle værksted - på 300 m2 i Brabrand ved Aarhus. Hos dem sættes der pris på det gode håndværk, lækre materialer og ikke mindst god kvalitet, og derfor vælger de designere som designer ud fra disse punkter.  I butikken kan man finde en masse nye designere fra hele Skandinavien. Alt i butikken emmer af det som de selv kalder “KAiKU-style”. De forskellige designere som findes i butikken er nogle de selv er faldet pladask for, og som de selv vil indrette vores hjem med eller bruge selv.

Forhandler PlantWire

Ry

Retroplanter 
Munkevej 5, 8680 Ry 

Retroplanter ejes af Henny, hun ved alt om planter og har valgt at specialisere sig i sjældnere stueplanter. Planterne bliver dyrket i særklasse og som navnet siger sig selv er det stensikkert at du kan finde din ynglings retroplante hos Henny. Hendes udvalg af stueplanter er stort og varieret og det er også muligt at findes plante-accessories i hendes fine gartneri.

Forhandler PlantWire & Mega Flora

Tjele

Butik by Brorson 
Bystævnet 2A, 8830 Tjele 

Butikken kan findes i det naturskønne område i Tjele, hvor det her er muligt at finde et lækkert sortiment indenfor bolig-, design- og livsstilprodukter. Der er i butikken lagt fokus på at udvælge produkter med en stilren nordisk stil, som også er kendetegnet for brandet by Brorson. De håndplukke nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra både større og mindre leverandører og gerne så lokalt som muligt. by Brorson føler sig forpligtet til at have omtanke for naturen og miljøet, hvor dette er grundlæggende for udvalget af produkter, som findes i butikken. 

Forhandler PlantWire

Aalborg

Butik Gejst 
Fyensgade 18, 9000 Aalborg

I Fyensgade nr. 18 finder du Butik Gejst, et helt særligt univers der drives af Sofie Ellegaard. Her har hun skabt et særligt koncept med fokus på upcoming design, kjolebyttehandel, secondhandtøj, retrofund, café og arrangementer. Sofie har svært ved at stå stille og derfor sker der hele tiden nye tiltag i butikken. I Butik Gejst kan du finde et stort udvalg af upcoming talenter der brænder for cool kunst og godt design. Sofie udvælger design og kunst der fremkalder følelser, refleksioner og skaber fordybelse. I butikken er der også et udvalg af grønne planter, lækre hudplejeprodukter samt allergivenlig neglelak og make-up.

Forhandler PlantWire

Norge, Bryne

Hygge
Storgata 32, 4346 Bryne

Hos Hygge i Bryne møder du Gry, gry startede oprindeligt butikken op som børnetøjsbutik men med tiden har butikken udviklet sig og blevet til en livsstils og interiørbutik. Efter Gry havde været i sydafrika som frivillig på et børnehjem vidste hun at hun ville åbne en butik med et større formål, derfor går 10% af salget til velgørenhed. 

Forhandler Flora & PlantWire

Færøerne

Eikin 
1 Spunagøta, Argir 160

Eikin kan man finde fire forskellige steder på Færøerne. Der er her tale om en møbelforhandler, som også forhandler interiørprodukter. Hos Eikin er der fokus på skandinaviske produkter. 

Forhandler Flora, Lyng, Birk & PlantWire

Holland

RADIJS | conceptstore
Laarstraat 20, 7201 Zutphen

Se dig omkring i den smukke butik i Zutphen. Hos Radijs finder du nøje udvalgte produkter og i butikken kan du både finde lækkert tøj, smykker og interiør, de udvælger håndlavede og smukke produkter til dit hjem. I RADIJS konceptstore finder du ud over deres eget tøjmærke også produkter fra upcoming designere i fre hele Europa, deres stil er enkel og minimalistisk. 

Forhandler Flora