NYE DESIGNS I WEBSHOPPEN // FRI FRAGT I DK V. KØB +300KR.

FORHANDLERE


Sjælland

København K

Rogue Artisans
Kompagnistræde 28, 1208 København

Rogue Artisans er en konceptbutik med alt fra designertøj til boligindretning. Butikken er beliggende i indre København og fungerer som salgssted for nyskabende håndværkere og designere. Metsu Jørgensen er indehaver og designer samt producerer beklædning i sit værksted i forlængelse af butikken. Rogue Artisans produkter rummer alt fra beklædning til interiør og produkterne har alle flere bæredygtige elementer; "Sustainability", "Craftmanship", "Left over from production" eller "Limitededition". 

Rogue Artisans - konceptbutik - københavn - designbutik - lokal butik -

Maduro* 

Frederiksborggade 39, 1360 København 

Jeppe og Rikke er de to søde folk bag Maduro*, deres udvalg af interiørprodukter er et tvist af sjovt og farverigt design blandet med det mere klassiske. Det er lige stedet for den personlige eller anderledes gave der skiller sig ud blandt alle de andre gaver. Man kan let købe sig fattig i deres lækre udvalg og stammer navnet Maduro fra Jeppes oldefar og betyder "moden", det er et slægtsnavn men Jeppe valgte det mest af alt fordi det lød fedt! Og det synes vi bestemt også at det gør. 

Vesterbro

Normas
Saxogade 85, 1662 København 

Interiørbutik der har fokus på forbrug med omtanke og der er nøje udvalgt design for en god sag. Normas er en del af Settlementets sociale handelsgade, hvor alle butikker kombinerer en økonomisk, en social og en grøn bundlinje. Saxogade skaber et arbejdsfælleskab, der kan rumme dem, som er blevet skubbet ud af det ordinære arbejdsmarked og samtidig får kunderne en mulighed for at rette deres forbrug i en socialt ansvarlig og miljømæssig bæredygtig retning.

Cool & Cozy
Dybbølsgade 62, 1721 København 

Blomster- og interiørbutik lige midt på Vesterbro. Butikken mikser marokkansk coolness og dansk, i Marokko er de lokale forretninger og markeder steder, hvor du mødes og deler hverdagens begivenheder. På Vesterbro kan du finde den samme ånd med kreative og inspirerende lokale beboere, som gør Vesterbro til Vesterbro. Hos Cool & Cozy møder du Trille og Hicham og for dem overvinder kærlighed alt. Lige fra at fejre din bryllupsdag, sige dit sidste farvel eller bare købe en ny plante fordi det gør dig glad.

Cool&Cozy, butik på Vesterbro

Frederiksberg

Konsjös
H C Ørstedsvej 38, 1879 Frederiksberg 

Helt nyåbnet kaffe- og vinbar samt butik, der er fokus på bæredygtighed hele vejen igennem. Konsjös handler om bevidste produkter og de fleste af deres varer på hylden er lokale produktioner. Derudover har de også egen import og rist af kaffe, regnskovsdyrket te og vin - nyd kaffen i cafeen mens du køber lækkerier med hjem.

Konsjôs, kaffebar og vinbar på frederiksberg, H C Ørstedsvej 

Amager

Blomsterbutikken Just
Østrigsgade 53, 2300 København S 

Just er stiftet af Mette, hun har et stort ønske om at bidrage til det lokale liv og går meget op i kvaliteten i den personlige betjening såvel som i de håndplukkede varer. Du finder hendes hyggelige butik som det grønne indslag mellem cykelhandlere, frisører og Østrigsgades andre lokale handlende. Her er god tid til en snak og hun deler hellere end gerne ud af hendes gode råd til pasning af planterne. Butikken emmer af bæredygtighed, indretning med planter og genbrug på den fede måde!

Blomsterbutikken Just, blomsterbutik på amager, bæredygtighed og genrbug

København SV 

BYGAARD
Borgbjergsvej 54, 2450 København SV

BYGAARD er et økologisk bylandbrug og gårdbutik i Sydhavnen, der producerer økologiske grøntsager, friske spirer og svampe i kælderen. Noget af det sælges til restauranter som Relæ, Geist og La Banchina, mens resten kan købes i butikkens lokaler i Sydhavnen. Udover egenproduktionen finder du et bredt sortiment af økologiske, kvalitetsvarer fra små producenter og du kan købe deres lækre krydderurter sammen med din PlantWire.

Holbæk

OurHouse
Labæk 5, 4300 Holbæk

Pia og Henrik er hovederne bag OurHouse i Holbæk, konceptet er en fed blanding af vinyler og planter. Hos dem er duft – smag – komfort og lyd i højsædet. Our House er en oase hvor tiden står stille og hamsterhjulet kører i slowmotion. Our House er et åndehul med lækker kaffe – duften fra blomsterne og stemningen fra det arbejdende blomsterværksted, krydret med tonerne fra vinylerne der stille kører rundt og giver ro i sindet.

OurHouse Holbæk

Jylland

Ribe

Appel & Appel
Overdammen 1, 6760 Ribe 

Appel & Appel er stiftet af Sabine der har samme efternavn som butikken. Med et håndplukket og nøje udvalgt sortiment har Sabine slået dørene op til en butik, som har et helt særligt udvalg af designprodukter. Og hun håber meget at kunne inspirere lokale kunder til at skabe flotte miljøer i hjemmet. Tre buzzwords for butikken er: dansk design, kunsthåndværk og industrielt design.

Appel & Appel, designbutik i Ribe

Vejle

Danmark & Norden
Foldegade 17, 7100 Vejle 

Danmark & Norden er fortællingen om passionen for det gode håndværk, det smukke design, og bæredygtigheden bag produkterne. Hos Danmark & Norden finder du unikke produkter af høj kvalitet, der både er designet og produceret i Danmark eller Norden. Her møder du et miks af små enkeltpersoners passion, til større og mere kendte designerfirmaer der har eksisteret i mange år. Det der binder det hele sammen er det gode håndværk. Du vil blandt andet finde forskellige småmøbler, interiør, kunstprint, rammer, keramik, lamper, smykker og ting til børn.

Danmark & Norden, designbutik med fokus på dansk produktion og design

 

Brabrand

KAiKU
Langdalsvej 46, 8220 Brabrand 

KAiKU har en stor rustik butik i smedens gamle værksted - på 300 m2 i Brabrand ved Aarhus.   Hos dem sættes der pris på det gode håndværk, lækre materialer og ikke mindst god kvalitet, og derfor vælger de designere som designer ud fra disse punkter.  I butikken kan man finde en masse nye designere fra hele Skandinavien. Alt i butikken emmer af det som de selv kalder “KAiKU-style”. De forskellige designere som findes i butikken er nogle de selv er faldet pladask for, og som de selv vil indrette vores hjem med eller bruge selv.

KAIKU, designbutik lidt uden for Aarhus, smedeværksted


Ry

Retroplanter
Munkevej 5, 8680 Ry 

Retroplanter ejes af Henny, hun ved alt om planter og har valgt at specialisere sig i sjældnere stueplanter. Planterne bliver dyrket i særklasse og som navnet siger sig selv er det stensikkert at du kan finde din ynglings retroplante hos Henny. Hendes udvalg af stueplanter er stort og varieret og det er også muligt at findes plante-accessories i hendes fine gartneri.

Retroplanter, gartneri og stueplanter i ry v. silkeborg

 

Aalborg

Butik Gejst 
Fyensgade 18, 9000 Aalborg

I Fyensgade nr. 18 finder du Butik Gejst, et helt særligt univers der drives af Sofie Ellegaard. Her har hun skabt et særligt koncept med fokus på upcoming design, kjolebyttehandel, secondhandtøj, retrofund, café og arrangementer. Sofie har svært ved at stå stille og derfor sker der hele tiden nye tiltag i butikken. I Butik Gejst kan du finde et stort udvalg af upcoming talenter der brænder for cool kunst og godt design. Sofie udvælger design og kunst der fremkalder følelser, refleksioner og skaber fordybelse. I butikken er der også et udvalg af grønne planter, lækre hudplejeprodukter samt allergivenlig neglelak og make-up.

Butik Gejst Aalborg

Norge

Bryne

Hygge
Storgata 32, 4346 Bryne

Hos Hygge i Bryne møder du Gry, gry startede oprindeligt butikken op som børnetøjsbutik men med tiden har butikken udviklet sig og blevet til en livsstils og interiørbutik. Efter Gry havde været i sydafrika som frivillig på et børnehjem vidste hun at hun ville åbne en butik med et større formål, derfor går 10% af salget til velgørenhed. 

Robin Hood Design, Bryne i Oslo, dansk og norsk design. Nordisk design.