📦 FRI FRAGT +500,- I DK 📦 PLANTEOPHÆNG SOLGT PÅ TILBUD KAN BLIVE AFSENDT UDEN EMBALLAGE 📦

DANSK PRODUKTION ER VIGTIG FOR OS

Hos LEERBAEK bliver vores produkter produceret i Danmark, blandt andet fordi vi mener, at det er vigtigt at styrke dansk produktion og håndværk. Det har tidligere været meget populært at outsource produktionen til billigere produktionslande, men denne tendens oplever vi hos LEERBAEK heldigvis som faldende. Som du måske har bemærket i medierne, har virksomheder som JYSK valgt at trække produktionen tættere på hjemstavnen - dog ikke til Danmark men til Europa. Som et andet eksempel kan man nævne, at Andrea Elisabeth Rudolph har valgt at have produktion i Danmark fra start.

 

Hos LEERBAEK er vi vilde med tendensen, for det at have sine produktioner i Danmark styrker ikke kun det danske erhvervsliv og reducerer forurening fra varetransport, det har også fordele internt i virksomheder.

Blandt fordele ved at have produktion i Danmark kan følgende nævnes:

  • Fleksibilitet
  • Kvalitet
  • Tæt på produktet og producenten
  • Lettere kommunikation

 

Som lille nyopstartet virksomhed er det en klar fordel at man kommunikerer godt med producenten, samt at man kan holde øje med kvalitet og proces. Grunden til at virksomheder begyndte at outsource produktionen i tidernes morgen, var stort set kun prisen. Til gengæld kan kvaliteten svinge meget alt efter hvilke lande man outsourcer til. Alt i alt kan vi hos LEERBAEK se en masse fordele i at få vores PlantWire produceret i Danmark.